Hacıalioğlu çiğ köfte bayiliğinin bu günlere gelişi nasıl oldu


Mesud Demirel kuruluşu olan Hacıalioğlu Çiğ Köfte 1999 yılında kurulmuştur. Firma, gıda sektörünün dışında Telekomünikasyon, bilişim, sigorta, otomotiv, inşaat, lojistik, pazarlama, dış ticaret alanlarında da hizmet vermektedir. Tek bir sektörde başarılı olmadığı için başarısı kesinlikle tesadüf değildir. Ayrıca firmanın, 100’ün üstünde çalışanı bulunması ve 2 adet yurtdışı ofisi ve onlarca iş ortağı olması köklü bir kuruluş olduğunun kanıtıdır.



Firma şuana kadar 5.000’den fazla kurumsal müşteriye hizmete bulunmuş, ülkemiz için birçok istihdam alanları açmıştır. Böylelikle Türkiye ekonomisine katkıda bulunmayı amaç edinmiş ve başarmıştır. Çiğköfte bayilik verdiği müşterilerine de kazanç kapısı açmıştır. Onlara karşılaşacağı sorunlara önceden yardımcı olma fırsatı sunmuştur.

Hacıalioğlu Grup’un misyonu; başarıyı yakalamak için ilkeli ve dürüst ticarete öncülük etmektir ayrıca daha çok kişiye kaliteli iş imkânı sağlarken, hizmet verdiği sektörün en iyisi olmaya çalışmaktır. Hacialioğlu Grup’un en büyük gayesi ise; ülkemizi dünya pazarında en iyi şekilde temsil etmektir. Hedeflerimizi gerçekleştireceğimize inanan ve sunduğumuz hizmetin kalitesine inanan kurumsal müşterilerimiz ve diğer değerli müşterilerimiz sayesinde gıda alanında büyük söz sahibi olan Hacıalioğlu çiğ köftenin 500’e yakın bayiliği vardır ve her geçen gün artmaktadır.

Hacıalioğlu çiğ köftenin Kurucusu kimdir tanıyalım.


Hacıalioğlu Çiğ Köfte’nin kurucusu Mesud Demirel‘dir. Adıyaman’da doğdu. Ayrıca, lise mezunu olan Mesud Demirel, evli ve 3 çocuk babasıdır. Bu sektöre girişi toplu yemek (caterşng) servislerinde kendi hazırlamış olduğu çiğ köfteleri ikram ederek olmuştur.Zamanla bu çiğ köfteler çok beğenilmiş ve ünlenmiştir. Ürününe gösterilen aşırı talebe ve beğeniye kayıtısız kalamayarak doksanlı yılların sonunda Hacialioğlu Çiğ Köfte’nin temellerini ailesiyle birlikte İstanbul’da atmıştır. Dolaysıyla bu günlere gelmelerinde ailelesinin ve değerli müşterilerin sevgi ve özverisi vardır.

Yorumlar