Hangi banka Bayilik kredisi veriyor?



Bankaların bayilik ve franchise almak isteyen teşebbüsçülere sundukları kredileri sizler için derledikleri.
Bayilik almak ve var olan bir marka üzerinden yeni bir iş kurmak her vakit daha caziptir. Zira, bayilik aldığınız firma size bilinen bir markanın isim hakkını vermekle kalmıyor bu arada sizi veyahut çalışanlarınızı eğiterek kazançlarınızı maksimuma çıkarmaya çalışıyor.
Franchise alacağınız firmanın bir hayli zor kaidesi ve talebi olabilir, bu talepler bir şekilde halledilse de yüksek bayilik fiyatları teşebbüsçüler için büyük bir mesele olabiliyor. Bu yazımızda sizlere, bayilik kredisi veren bir takım bankaların listesini sunacağınız. Yeni bir teşebbüs için belirli meblağlarda kredi alabileceğiniz gibi bu arada var olan anaparanızı de bankaların verdiği franchise kredileri sayesinde bitirmeniz olası olacaktır.
Yapı Kredi Bayilik  Kredisi
Franchise kredisi veren bankalardan biri olan Yapı Kredi, kredi meblağında rastgele bir üst sınır belirlememiş. Bu krediyi rastgele bir bayilik anaparası için alabilmeniz.
Bayilik (Franchise) almak ve var olan bir marka üzerinden yeni bir iş kurmak her zaman daha caziptir. Zira, bayilik aldığınız firma size bilinen bir markanın isim hakkını vermekle kalmıyor aynı zamanda sizi ya da çalışanlarınızı eğiterek kazançlarınızı maksimuma çıkarmaya çalışıyor.
Franchise alacağınız firmanın birçok zor kaidesi ve talebi olabilir, bu talepler bir şekilde halledilse de yüksek bayilik fiyatları girişimciler için büyük bir sorun olabiliyor. Bu yazımızda sizlere, bayilik kredisi veren bazı bankaların listesini sunacağınız. Yeni bir girişim için belirli meblağlarda kredi alabileceğiniz gibi aynı zamanda var olan anaparanızı de bankaların verdiği franchise kredileri sayesinde bitirmeniz mümkün olacaktır.
Yapı Kredi Bayilik  Kredisi
Franchise kredisi veren bankalardan biri olan Yapı Kredi, kredi meblağında herhangi bir üst limit belirlememiş. Bu krediyi herhangi bir bayilik anaparası için alabilmeniz mümkündür. Kredi özelliklerinden söz edecek olursak, Yapı Kredi bankası 36 aya kadar olan vadelerde geri ödeme tasarıları sunuyor.
Kredinizi Yapı Kredi’nin ihtiyaç duyulan güvencelerini karşıladıktan sonra hatıranda kullanabiliyorsunuz. Ayrı olarak, 6 aya kadar ödemesiz seçeneklerinden de yararlanabilmeniz mümkün. Banka bayilik kredisini “Nakit Destek Kredisi” isimi altında vermektedir. Daha ayrıntılı bilgi ve şartlar için Yapı Kredi şubelerini ziyaret edebilirsiniz.
Akbank Bayilik  Kredisi
“Franchise Destek Paketi” isimi altında, bayilik işletmeleri için anapara ve destek sağlayan Akbank, bu paketten faydalanacak olan müşterilerine de, hudut EFT/Havale, Aylık Ödemesi gibi avantajlar sağlıyor.
Bayilik kredisi için Akbank’da herhangi bir üst limit belirlememiş. Başka bir deyişle, franchise için ne kadar sermayeye ihtiyacınız varsa tamamını Akbank aracılığıyla karşılayabiliyorsunuz. Ayrı olarak, Güvence Mektubu, Çek Karnesi, POS Hizmeti gibi bir hayli konuda banka sizlere “Franchise Destek Paketi” dahilinde yardımcı olmaktadır. Daha fazla bilgi ve şartlar için şubeleri ziyaret etmenizi öneririz.
DenizBank Bayilik Kredisi
Teşebbüsçülere bayilik kredisi sunan DenizBank, franchise yatırım bedelinin yüzde 65’ini geçmemek koşuluyla kredi veriyor. DenizBank, verdiği bayilik kredisini 36 aya varan vadelerle ödeme seçeneği sunuyor.
Ayrı olarak, şayet anaparanız bulunuyorsa ve anaparanızı artırmak istiyorsanız “Anaparanıza Destek Kredisi” seçeneğiyle 120 aya varan vade seçenekleriyle kredi alabilme olanağınızda oluyor.
Garanti Bankası Bayilik  Kredisi
“İşimi Kuruyorum Paketi” isimi altında bayilik kredisi sunan Garanti Bankası, teşebbüsçülere 50 bin TL’ye kadar kredi sağlıyor. 6 aya varan vadelerde ödemesiz dönem seçeneği sunan Garanti Bankası, en yüksek 12, en fazla 36 ay vade de geri ödeme seçenekleri sunuyor.
Ayrı olarak, Garanti Bankası bu paketten istifade edecek olan teşebbüsçülere İşletme Hesabı, Easy Card, POS-ON ve Sigortalar gibi bir hayli destek sağlıyor. Garanti’nin bayilik kredileri ile ilgili daha ayrıntılı bilgiyi şubeler aracılığıyla alabilirsiniz.
Halkbank Bayilik   Kredisi
Takriben 7 senedir, bayilik sistemine destek veren Halkbank, “Franchise Kredisi” isimi altında, yeni iş kuracak olan teşebbüsçülere kolaylıklar sağlıyor. 60 aya kadar vade seçenekleri sunan banka, bayilik giriş bedelleri gibi giderlerin yanı sıra bir işletmenin ihtiyacı olan demirbaş giderleri içinde kaynak sağlıyor.
Halkbank’ın şubelerini ziyaret edip, bayilik fikrinizle alakalı ayrıntıları anlattığınız takdir de size uygun bayilik kredi seçenekleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verilecektir.

Yorumlar

Yorum Gönder